سه عادت و ده نکته برای خروج از منطقه امن

“از منطقه امن خود خارج شوید. شما تنها زمانی می توانید رشد کنید که از انجام کار جدید احساس ناراحتی کنید.”
براون تریسی

“یک کشتی در بندر امن است، اما این چیزی نیست که کشتی ها به خاطر آن ساخته شده اند.”
جان آگوستوس شید

مردم اغلب درگیر مطالعه و بحث کردن در مورد تغییرات مثبت هستند به جای اینکه این زمان را صرف تغییرات مثبت در زندگی مثبتشان کنند. چرا؟

خروج از منطقه امن

یک دلیل بزرگ آن این است که خارج شدن از منطقه امن ناراحت کننده است. پس چه کاری می توان در مورد آن انجام داد؟

در این مقاله از جعبه ابزار ذهنی می خواهیم سه عادتی را به اشتراک بگذاریم که به شما کمک خواهد کرد تا از از منطقه امن خود خارج شوید و تغییرات واقعی را در زندگی تان ایجاد کنید.

چیزهای جدید را امتحان کنید

این ساده ترین راه برای انجام عاداتی است که روزانه می خواهید انجام دهید.

به عنوان مثال:

موسیقی جدید را امتحان کنید. موسیقی که تا بحال نشنیده اید.

خوردن غذاهای جدید. سعی کنید در هفته یک بار دستور غذایی جدید را امتحان کنید.

خواندن کتابی که دوستانتان نمی توانند حدس بزنند شما آن را ممکن است بخوانید. می تواند به شما ایده های جدیدی بدهد و ذهن شما را به دیدگاه های جدید باز کند.

از مسیر دیگری به خانه بروید. مسیری جدید برای رسیدن به خانه و محل کار خود انتخاب کنید و چیزهای جدیدی را در طول مسیر پیدا کنید.

ترکیب همین چیزهای کوچک در هفته، در تغییر دیدگاه شما از کسی که به عادات گذشته چسبیده بود، کمک می کند.

گام های کوچک بردارید

ایجاد تغییرات بزرگ می تواند باعث احساس ترس و وحشت شود در نتیجه شما شروع آن را به تعویق خواهید انداخت بنابراین هیچ کاری آن طور که می خواهید پیش نمی رود.

گام های کوچک بردارید

بنابراین، فقط یک گام کوچک رو به جلو بردارید. اگر می خواهید مهارت های اجتماعی خود را بهبود ببخشید، پس فقط لبخند بزنید و به یک یا چند نفر در روز توجه کنید. یا به سادگی یک مکالمه کوچک در روز داشته باشید.

 یک گام کوچک را دنبال کنید تا احساسات ناراحت کننده را کنترل کنید تا بتوانید به جلو و به سمت آنچه که از زندگی می خواهید پیش بروید.

همراه شدن با یک دوست

یک دوست به خارج شدن شما از منطقه امن کمک می کند و این یک راه عالی برای تغییر در زندگی شما خواهد بود.

10 نکته برای خروج از منطقه امن

آگاه شوید

از آنچه خارج از منطقه راحتی شما است آگاه شوید. هر چه بیشتر در مورد چیزی بدانید، احساس ترسناکی و قدرت بیشتری خواهید داشت.

به اهداف خود فکر کنید

یک طرح گام به گام برای اینکه چگونه از منطقه امن خود خارج شوید، بنویسید. سپس، یک برنامه برای رسیدن به هر سطح ایجاد کنید. در این طرح معیارهایی ایجاد کنید. اهداف کوچکی که شما را یک قدم به عبور از منطقه راحتی نزدیکتر می کند.

طرز فکر مثبت خود را حفظ کنید

زمان هایی وجود خواهد داشت که نتیجه منفی را تجربه می کنید. این بخشی طبیعی از فرآیند است، اما به خود یادآوری کنید که قرار است اتفاق بیفتد. در واقع، در مورد اینکه چگونه می توانید کاری بهتر انجام دهید، بازخورد دریافت می کنید.

خودتان را کوچ کنید

از خود بپرسید: “بدترین چیزی که ممکن است اتفاق بیفتد چیست؟” و “بهترین سناریویی که ممکن است اتفاق بیفتد چیست؟” هر دوی این سؤالات به شما کمک می کند تا هر گونه ترس یا ناراحتی را برطرف کنید.

دستاوردهای خود را دوباره مرور کنید

گفته می شود که موفقیت ها اغلب به دلیل شجاعت به دست می آیند. با مرور مجدد بزرگ‌ترین موفقیت‌هایمان، به یاد می‌آوریم که شجاعت چیزی است که ما را به آنجا رساند.

روال خود را به چالش بکشید

هر چند وقت یکبار چیز جدیدی را امتحان کنید و آن را تا زمانی که راحت شود ادامه دهید. سپس به چیز بعدی فکر کنید که باعث می شود از به چالش کشیدن خود احساس ناراحتی کنید.

تا زمانی که آن را درست نکردید، ول نکنید

طوری رفتار کنید که گویی فردی هستید که هیچ مشکلی برای انجام این مرحله ندارید. واقعیت این است که وقتی آن را انجام دادی و دیدی می‌توانی آن را انجام دهی. بقیه طبیعی است

ژست بدنی داشته باشید

امی کادی قبلاً روی تجسم تغییر با ایستادن در ژست Wonderwoman/Superman یا سایر ژست‌های گسترده تمرکز کرده بود تا به افزایش حس قدرت و اعتماد به نفس شما کمک کند. هرچه بیشتر زبان بدن خود را بهبود ببخشید، اعتماد به نفس خود را برای مراحل بعدی تقویت خواهید کرد.

طرز فکر خود را تغییر دهید

جایگزینی عادات ناتوان کننده با عادات توانمند می تواند به ما کمک کند دیدگاه جدیدی داشته باشیم و به سمت عمل حرکت کنیم. به عنوان مثال، شروع به تکرار «من نترس هستم» کنید و تصور کنید که به آنچه می ترسید دست پیدا کنید تا عادت فکری ناتوان کننده خود را دوباره برنامه ریزی کنید و به جلو بروید.

از شکست ها درس بگیرید

به تجسم موفقیت ادامه دهید و در عین حال، تمام درس های ارزشمند آموخته شده را فراموش نکنید. بر آنچه از هر تجربه ناخوشایند آموخته اید تمرکز کنید و چگونه می توانید آن درس را به سطح بعدی ببرید تا شانس موفقیت خود را افزایش دهید.

2 دیدگاه دربارهٔ «سه عادت و ده نکته برای خروج از منطقه امن»

  1. یک دوست چطور می تونه برای خارج شدن از مناطقه امن کمک کند؟

  2. صبا قبادی

    منطقه امن محدوده ای تو ذهن ماست که بهمون احساس ثبات و امنیت میده ولی اجازه نمیده که ریسک کنیم و تجربه کسب کنیم بخاطر همین از نظر خیلی از روانشناسا و مقاله های مرتبط تو سایت های معتبر مثل فوربز و دانشگاه کسب و کار و… اولین قدم برای موفقیت خارج از شدن از منطقه امنه

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *